home Музика, Световна Песен на Андреа звучи в центъра на Ню Йорк (видео)

Песен на Андреа звучи в центъра на Ню Йорк (видео)

За някои хора би било странно, но е факт! Андреа звучи в сърцето на Ню Йорк и десетки американци се забавляват и танцуват на песента ѝ “Неблагодарен”.

Българинът Антон Ставрев публикува клипче в своя Фейсбук профил, на което се вижда ясно как американците танцуват под звуците на родната изпълнителка.

“Денят е Юни 21-ви 2017г., 6:30 следобед, 6-то авеню и 48 улица Ню Йорк сити… Хората тренират и се забавляват с българска чалга музика… Много въпроси след това в моята глава, които ще запазя за себе си…”, написа той на стената си.

Поредното доказателство, че и родната музика един ден може да бъда много популярна с навън, стига да се постараем и да направим нужните усилия за това. Не е тайна, че Андреа е една от малкото изпълнителки, чиито песни звучат навсякъде по света.

Само преди седмици Андреа пусна поредната си англоезична песен “Vitamin” с румънския лейбъл Roton, с който издават едни от известните еропейски звезди като Akcent, Inna, Adrian Sina, Otilia и др.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.