home Звезден репортер, Събития ”Звезден репортер” с Криско Санчес ни отвежда на турнето Happy Energy Tour

”Звезден репортер” с Криско Санчес ни отвежда на турнето Happy Energy Tour

Звездният репортер Криско Санчес отново бе в епицентъра на събитията, по време на турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017, което премина и през Пловдив.

Той се сблъска отблизо с родните звезди, сред които бяха Криско, Михаела Филева, Дара, Павел и Венци Венц, Михаела Маринова, Тита и още няколко.

Тепърва прохождащият репортер бе “backstage” зад кулисите, където се натъкна на интересни моменти с изпълнителите.

Едно от прекрасните попълненията тази година бе тийн идолът Тита, която представи новата си песен „Късай” и определено можем да кажем, че е едно от топ имената на родната сцена.

Тайните от кухнята никак не спират до тук, за първи път на живо пред публика Пламен и Иво, Дара, Павел и Венци Венц представиха най-новия си летен хит, който очакваме до месец в родния ефир.

Павел и Венци продължиха изненадващата серия, като вдигнаха Пловдив във въздуха и с още нещо ново от тях, а именно новата им песен – „Само по татуси”.

Зад сцената беще забелязана също и Мария Илиева, която явно беше дошла да подкрепи своите колеги. Развълнуваните фенове, в стремежа си да се докоснат до техните идоли, нахлувахе през загръжденията, с надеждата поне за секунда да докоснат любимите си звезди.

Звездният репортер Криско Санчес започва своята нова рубрика в Live Magazine, където ще ни среща с родните звезди, както и ще ни отвежда на интересни събития.

This slideshow requires JavaScript.

comments: