home Мода, Родни звезди Джулиана Гани като Света София за Мистър София 2017

Джулиана Гани като Света София за Мистър София 2017

Цяла София е осеяна с реклами за четвъртото издание на конкурса МИСТЪР СОФИЯ 2017, който ще се проведе на 8 юни от 20.30 ч. В клуб ПЛАНЕТ.

Организаторите заложиха на провокативна фотосесия, в която Мис Силикон – Джулиана Гани позира като статуята СВЕТА СОФИЯ, а мускулестите участници са в бански с цветовете на Българското знаме от Бутик РЕЗЕРВЕ.

В годините този конкурс се отвърди като най-успешния мъжки форум. Победителите стават изключително популярни – снимат корици, участват в реалити формати и са безспорно едни от най-търсените модели в България.

Лицензиантът на конкурса – БГ МЮЗИК КЪМПАНИ, обещавт запомнящо се шоу с много изненади. В журито са поканени елита на моделите в България.

За първи път подготовката на събитието, ще бъде заснета като реалити шоу в пет епизода. Зрителите ще проследят кастинга, репетициите, пробите за дрехи, както и ще се запознаят с личният и професионален живот на претендентите.

Самият финал ще се излъчи по една от водещите телевизии в България. Очакват се най-успешните мъжки брандове да представят своите колекции по време на конкурса.

Водеща ще е популярната певица Елена Брусарска, а между туровете ще пеят най-актуалните млади имена в новата ни музика.

comments: