home Родни звезди Плеймейтката Деси Димитрова влиза във “Вип Брадър”

Плеймейтката Деси Димитрова влиза във “Вип Брадър”

Деси Димитрова е една от сигурните участнички в предстоящия сезон на „Вип Брадър“. Тя се е съгласила след тежки преговори. Както стана ясно съобщи, тази година ще влязат 7 или 8 плеймейтки. По първоначална информация те трябваше да влязат в най-популярната ни къща без хонорар. Такъв щяла да вземе последната от тях, които издържи в риалити формата, пише Secret.bg.

Всички до една надигнали вой, което наложило продуцентите да преосмислят тактиката. Така на Деси, която стана по-популярна като Фотосесията, ще прекрачи прага на „Вип Брадър“ срещу 20 бона. Уловката била, че половината от тях са й сигурни, а втората част ще вземе ако успее да се задържи повече от месец в Къщата.

Тя трябвало да вдига постоянно скандали, а основната й цел била победителката в последното издание Маги Бадер. Деси трябва да повтаря, че тя е истинската победителка, което да вбеси Бадер и да стане скандал.

От последното издание на конкурса „Мис Плеймейт“ безспорно Деси Димитрова е единствената, която успя да стане популярна и да не бъде забравена от хората. Тя стана истински хит с неистовото си желание да се снима във фотосесии, да участва в сериал и в риалити формати. Е, последното вече е уредено.

comments:

Live Magazine

Материалът е написан от екип на Live Magazine.