home Родни звезди Мария и Моника Валериева взривиха нощен клуб

Мария и Моника Валериева взривиха нощен клуб

Мария и Моника Валериева буквално разтърсиха Пловдив тази нощ, пише Secret.bg. Изпълнителката имаше участие в една от най-оборотните дискотеки в града под тепетата. С нея пристигна и моделката Валериева, която цяла нощ се радваше на поздравите на своята приятелка.

Безспорно хитът на вечерта беше актуалното парче на миньончето „Болна тема си за мен“, което мнозина свързват с приключилите й отношения с Християн Гущеров. Припомняме, че Моника също е сингъл от известно време след сцена в един от най-изисканите ни ресторанти.

Откакто новината, че двете са свободни обиколи интернет пространството, интересът към тях скочи драстично. Това си пролича и тази нощ, когато пред заведението се виеха опашки, за да се докоснат до тях, което е нормално, тъй като са сред най-желаните българки.

Клиентите пък останаха доста очаровани от дивия купон, който спретнаха двете изкусителки. В един момент партито дори се превърна в страшен разврат, но пък мъжете са повече от доволни. Очевидно това няма да е последното участие на Мария, което да бъде допълнено от присъствието на Моника Валериева.

comments: