home Поп-фолк Шефката на Ада съблече Ерос

Шефката на Ада съблече Ерос

Фолк изпълнителят Ерос ще се съблече в новия си проект. Това обяви певецът в социалните мрежи преди дни, с което развълнува почитателите си. В момента екипът му работи над парчето, което ще види бял свят съвсем скоро, пише Secret.bg.

„Шефката на ада“ е заглавието на песента, която е посветена на поредицата любовни разочарования на Ерос. Текстът е написан от изпълнителя в доста емоционален за него момент.

„Показах на своите фенове, че с всяко следващо парче вдигам летвата повече. Надявам се този проект да стане още по-хитов от предния, който продължава да се върти по дискотеките“, сподели изпълнителят. По всичко личи, че той залага много на парчето и е сигурен в успеха му.

С песента Ерос иска още веднъж да покаже на всички, че любовта е по-важна от парите. Те са средство, но преходно, а чувствата и обичта остават. „За съжаление в днешния забързан свят хората стават все по-меркантилни, което наистина е много тъжно. Не трябва да забравяме, че именно любовта ще спаси света, затова нека да се обичаме, за да победим“, допълва певецът.

comments:

TAGS:

Live Magazine

Материалът е написан от екип на Live Magazine.