home Best Erotic Model 2016, Мода Best Erotic Model 2016 – Александра Дамянова

Best Erotic Model 2016 – Александра Дамянова

1. Разкажи повече за себе си?
Работя като персонален фитнес треньор и уча актьорско майсторство, по което съм супер запалена. Харесвам изкуства и проявленията им в живота. Обожавам да слушам любимата ми музика, особено докато шофирам. Обичам разнообразието и истинските неща. Пътешествията ме зареждат.

2. Участвал(а) ли си на други конкурси?
Участвала съм и даже съм печелила, но не бях планирала да се явявам. Решенията ми да взема участие бяха пълна импровизация. Спечелих “Мис Слънчев бряг 2014”, “Мис Кубинско дупе 2015”, “Мис Лято 2015” + специална награда лице на известно казино в Слънчев бряг.

3. Мислиш ли, че си секси?
Мисля че съм секси, поне така се чувствам.

4. Какво за теб е красотата?
За мен красотата е в природните форми и симетрията. Мъжката и женската красота трябва да бъдат освен обгрижвани, но и подплатени с индивидуалност и магнетизъм.

5. Обичаш ли еротично бельо?
Обожавам красивото бельо! Харесва ми да е еротично, елегантно или по-момичешко, според повода и настроението.

6. Флиртуваш ли често?
Дефинирайте често (смее се). Флиртувам когато ми доскучае, а аз лесно се отегчавам, шегувам се… не мога да дам еднозначен отговор. Когато съм влюбена не флиртувам!

7. Кое в другия пол ти влияе секси?
Първо визията – атлетично тяло и изразително лице. За мен е секси, когато мъжът има разнообразни интереси и хобита и не ме оставя да скучая.

8. Би ли се снимал(а) за еротична корица на списание?
Да, с удоволствие!

9. Разкажи твоя еротична случка?
Бях на почивка на морето. Моят приятел трябваше да пристигне на следващия ден. Не се бяхме виждали от известно време и ни беше домъчняло един за друг. Очаквах го в стаята. Когато той почука на вратата аз отворих и му се хвърлих на врата. Той ме занесе на леглото и правихме любов. След като охладихме страстите, забелязахме, че вратата е била затворена до половината. Така и не разбрахме дали някой ни е забелязал.

10. Какво очакваш от Best Erotic Model?
Очаквам да се забавлявам, да бъда секси и да спечеля поне една награда.

comments: