home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Гери-Никол с милион и половина за пет дена

Гери-Никол с милион и половина за пет дена

Гери-Никол пусна новата си песен “Готина и луда”, а видеото й беше гледано над 510 000 пъти само за 24 часа. Това е абсолютен рекорд за българската музика, след като тийнсензацията подобри собственото си постижение.

“Никога не очаквам какво точно ще се случи. Просто се надявам всичко, което правя с огромен хъс, да се харесва. За пореден път доказах, че песните ми се слушат”, започна 18-годишната певица ексклузивното си интервю пред Дарик.

“Снимахме в Кападокия, Турция. Майка ми избра мястото и аз останах много доволна. Запях песента по начина, който чувате, още в първия момент, когато чух бийта. Определено се получи. Единственото нещо, което искам да кажа чрез текста, е, че едно момиче винаги може да постигне мечтите си – да се качи на балон, да разбива абсолютно всичко и да се кефи на живота. Както казвам – респект или шамара”, загатна Гери-Никол.

“Моите родители са мои приятели. Те много добре знаят какво правя от сутрин до вечер. Споделяме си, нямат никакъв проблем с това, какво правя аз. Разбират, че е това е изкуство. Целта ми не е да се харесам на всички, а на хората, които наистина се забавляват и оценяват усилията ми”, добави тя.

 

comments: