home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп JJ представи “Дилър на любов” (видео)

JJ представи “Дилър на любов” (видео)

“Дилър на любов” е новото парче на Георги Симеонов от бой бандата 032, по-известен като JJ. Парчето е уникален микс от латино, поп звучене и R&B, коeто е най-актуалното и предпочитано звучене за 2016 година.

Музиката е на самия JJ, аранжиментът е поверен на Jay Cee, режисьор е Николай Нанков, оператор Радослав Гочев, а силният текст е дело на Анастасия Мавродиева.

Добромир Киряков от Beyond Fashion House, който стои зад визиите на Галена и Цветелина Янева, е човекът, който се грижи и за стайлинга на талантливия изпълнител.

Почти 17 часа при нулеви температури, екипът снима видеото на три различни локации в София. В снимачна площадка се превръщат паркинга на Мега Мол, две специално изградени студиа отново в мола и улиците на нощна София.

Чаровният модел Грациела Ковачева, влиза в ролята на „дамата на сърцето“ на влюбения дилър. За да се подсили заряда на песента, творецът използва във видеото си лимитирана серия на спортната кола Dodge Challenger, която има и колекционерска стойност. Всеки детайл е претворен до съвършенство, за да се получи въздействащо и провокативно видео, което да допълни силата, която носят думите от “Дилър на любов”.

Видеото към “Дилър на любов” се завъртя в ефира на The Voice, BG Music Chanel, Balkanika, Fen TV, Box TV и др. Може да го гледата и в официалния канал на JJ в You Tube.

comments: