home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп JJ става дилър на любов в новия си проект

JJ става дилър на любов в новия си проект

Силата на любовта, която действа като опиат, чиято липса предизвиква зависимост. Стока, която се търгува с цената на сърдечен спазъм. Пристрастен, зависим, зарибен от поредната “доза” любов. Това е новото ампло на младия и талантлив изпълнител JJ.

В този студен и сив свят, всеки търси любов и топлина, а “Дилър на любов” е този оазис на емоциите и чувствата, които повличат всеки. Парчето е уникален микс от латино, поп звучене и r&b, коато е най-актуалното и предпочитано звучене за 2016 година. Музиката е на самия JJ, аранжиментът е поверен на Jay Cee, режисьор е Николай Нанков, оператор Радослав Гочев, а силният текст е дело на Анастасия Мавродиева. Добромир Киряков от Beyond Fashion House е човекът, който се грижи за стайлинга и визията на талантливия изпълнител.

“Почти 17 часа при нулеви температури снимахме видеото на три различни локации в София”, споделя JJ пред Live Magazine. В снимачна площадка се превръщат паркинга на Мега Мол, две специално изградени студиа отново в мола и улиците на нощна София. Чаровният модел Грациела Ковачева, влиза в ролята на “дамата на сърцето” на влюбения дилър. За да се подсили заряда на песента, творецът използва във видеото си лимитирана серия на спортната кола Dodge Challenger, която има и колекционерска стойност. Всеки детайл е претворен до съвършенство, за да се получи въздействащо и провокативно видео, което да допълни силата, която носят думите от “Дилър на любов”.

Георги Симеонов или както е познат в музикалните среди JJ е роден в Пловдив на 3 април. Едва 7-годишен започва вокални уроци и пиано, които са част от живота му в продължение на години. За начало на кариерата му можем да приемем участието му в Хора на пловдивските момчета “Стефка Благоева”, където едва 8-годишен е избран за солист.
Типично за зодията му Овен, не спира да се развива и усъвършенства в музикалната сфера. На 16 вече е част от една от най-успешните момчешки банди в България – “032”. С групата имат много турнета, концерти и хит сингли, номинации за дебют и група на годината. 2010 година се оказва добра за бой бандата, която получава награда “Най-успешна балада” за песента “Три минути”, в която участие взема и Цветелина Янева.

Талантливият JJ завършва с отличие “Поп и джаз пеене” в пловдивския университет “Паисий Хилендарски”. Днес успешно съчетава собствената си музикална кариера с преподавателска дейност. Някои от учениците му стигат до финала на “България търси талант”, “Гласът на България”, “Големите надежди” и “Х фактор”.

JJ се изявява и като композитор. Първата песен прави за приятелката си от детството – Цветелина Янева. След това композира песните: “Играем с теб докрай” на Кристо и Жана Бергиндорф, “Аз мога” на Кристо; песента “Оле-але”, която е посветена на Мондиала през паметната за нашия национален отбор по футбол 1994 в изпълнение на Мария Илиева, Орлин Павлов и Поли Генова.

Талантът е нещото, което не можеш да скриеш, трябва просто да му позволиш да се развихри. Пример затова е JJ, който не спира да твори и да се развива. Той приема музиката като свое призвание и му се отдава напълно. В момента работи върху първия си самостоятелен албум.

comments: