home Клубни партита, Събития Фики представя дебютния си албум ”Is This Love”

Фики представя дебютния си албум ”Is This Love”

Дългоочакваният първи самостоятелен албум на Фики – “Is This Love” ще бъде факт в края на месеца. Изпълнителят подготвя и официална промоция, която ще се състои на 30 ноември в елитния столичен клуб Megami. Датата не е избрана случайно – тогава е рожденият ден на брат му.

Първоначално младият Стораро бил категоричен, че дискът ще се казва „Бум“, тъй като това е една от емблематичните песни в кариерата му и всъщност най-добре я описва, защото той наистина прави бум с появата си на голямата сцена. Но както често се случва, последното записано парче – “Is This Love” така му ляга на сърцето, че то дава име на албума.

„Това е един съвсем нов проект, международен, който реализирах буквално преди дни. Толкова ми харесва, че се организирах веднага да му снимам клип, нямам търпение да го представя на публиката” – казва той.

Фики

Освен него, на промоцията Фики ще изпее и другите си нови песни, както и утвърдените хитове с бенд на живо. Обещава редица изненади. Цялото семейство се е заело с организацията.

„Аз искам да бъде нещо грандиозно, защото това дете наистина много се труди. Отакто е завършил музикалното училище не се е спрял, работи денонощно“ – коментира баща му Тони Стораро.

Събитието е затворено и на него ще се допускат гости само с покана. Всички останали ще могат да го гледат през месец декември по телевизия “Планета”.

comments: