home Балканска, Концерти, Музика, Събития Vesna Zmijanac гостува за Балкански концерт в Горна Оряховица

Vesna Zmijanac гостува за Балкански концерт в Горна Оряховица

Сръбската мега звезда Весна Змиянац ще гостува на гражданите на град Горна Оряховица за един уникален Балкански концерт. Заедно с топ изпълнителката на сцената ще се качат и незалязващата сензация Камелия заедно с победителите в “България търси талант” – Виво Монтана бенд.

Датата на мероприятието е 30 август, а зрителите на спектакъла ще бъдат посрещнати в Летният театър на Горна Оряховица точно в 20 часа.

Билетите ще бъдат в продажба още в края на тази седмица. За да се сдобиете с такива можете да се обадите на телефон: 0878 991 724, както и да посетите площад “Георги Измирлиев”.

Изпълнителката на тоталните хитове: “Kad zamirisu jorgovani” и “Sto zivota” обещава да поднесе вълнуваща вечер на всички избрали да я прекарат с любимите сръбски хитове. Организатор на събитието е нощен клуб “Bathroom”.

Официално фейсбук събитие: www.facebook.com/events/298234923857419/

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.