home Музика, Поп-фолк Бремеността на Емилия и носи само положителни емоции

Бремеността на Емилия и носи само положителни емоции

Лятното предложение на Емилия – песента “Специално за всяка” се радва на особено висок интерес. Тя намира място във всички плейлисти на родните диджеи и радва хората всяка вечер по клубовете в страната. Изпълнителката на песента, дала заявка за тотален хит на лятото, обаче се е отдала на почивка. Емилия е избрала да пътува със своето семейство до Гърция, където ще се има възможността да си отдъхне преди на бял свят да излезе второто им дете.
До едно от най-важните събития в живота на Емилия и Коко Динев не остана много. Лекарите предполагат, че семейството им ще се увеличи или в края на лятото или в началото на есента. Наскоро популярен телевизионен таблоид съобщи, че очакваната рожба ще бъде момиче, но дали е така още остава в загадка.
Поп-фолк изпълнителката определено има много силна и емоционална година. В началото на пролетта тя представи наложилата се вече като тотален хит песен “Калифорния” в дует с Цеци Лудата Глава. Парчето не слезе от първите места в класициите повече от два месеца, а към момента има над седем милиона гледания в YouTube. В началото на годината пък съпругът на Емилия – Коко Динев бе замесен в любовна афера с колежката и Джена. Самата новина в последствие се оказа жълта клюка и изгодна интрига за някого, това се доказа след като на скоро русото изкушение на поп-фолка бе сред гостите на пищната сватба на Джена и Наско Стоеви. Безбройните жълти новини излезли през годината за Емилия и нейното семейство обаче не можаха да навредят на певицата и в момента тя с усмивка продължава да чака своят наследник.

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.