home Клубни партита, Събития Предстои осмото издание на конкурса Мис Силикон

Предстои осмото издание на конкурса Мис Силикон

Само седмица ни дели от връчването на короната на Мис Силикон 2016. Коя ще бъде тя, все още остава загадка. Най- красивата силиконка освен с лента и корона ще си тръгне с голямата награда на болница Скин Системс, която е в размер на 5 000лв.

Срещата на силиконовите красавици е на 22 юли La Cubanita  в Слънчев Бряг. Организаторите са обещали освен с нови попълнение, да зарадват гостите със специалното участие на част от досегашните победителки.

На сцената ще демонстрират прелести Гергана Райчевска, Джулиана Гани и Габриела Попова. Специален гост и жури на конкурса ще бъде корицата на Плейбой Йоана Зисаки. Освен нея като жури ще видим Катрин Вачева, Кристина Димитрова и други.

Фолк певица, модел, счетоводителка и гримьорка, са само част от професиите на момичетата, които ще бъдат оценявани. Сред оценяваните ще има претенденти с по 2, 4 и 6 операции.

comments:

TAGS:

Георги Гюзелов

Работил е във всички видове медии. Създател и главен редактор на Sredets News до 2013 година. Автор и водещ на радио предаване. Работил е като редактор и продуцент на всекидневни ТВ предавания. Автор е в сайтовете Delo.bg и Live-magazine.eu. Изявява се и като PR на популярни личности. В момента е автор и водещ на предаването „Famous Vox“ на радио VOX. Създател и главен редактор е на Secret.bg