home Мода, Родни звезди Дилена Димитрова отново скандализира

Дилена Димитрова отново скандализира

Една от претендентките на тазгодишното издание на конкурса “Мис Плеймейт” – Дилена Димитрова, за малко не можа да се сдобие с престижното първо място. Тази година честта да бъде горд собственик на титлата получи гаджето на рапърът Криско – Ася Капчикова.

Това изобщо не попречи на Димитрова и тя продължава да разпръсква сексапил по страниците на известни списания. Последните и фотоси обаче обиколиха интернет и определено оставиха много мъже замечтани.

В близката година около сексапилната дама се шумеше много като тя бе забъркана с вратаря на националният ни отбор – Ники Михайлов. Наскоро пък в интернет пространството се появиха и нейни снимки с кандидат фермера Асен – Алехандро. Злите езици в жълтите издания дори подхвърлиха, че двамата са имали връзка.

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.