home Кино и ТВ, Нови филми Помогни на Алиса да надбяга времето с 5kmrun

Помогни на Алиса да надбяга времето с 5kmrun

На 21 май в София, Пловдив, Варна и Бургас ще се проведат едновременно четири тематични бягания с популярната бегаческа инициатива 5kmrun под надслов “Помогни на Алиса да надбяга Времето с 5kmrun”.

Надпреварата започва на трасетата на 5kmrun в четирите града едновременно, точно в 9:00, като всеки участник ще получи специално отличие „Аз помогнах на Алиса да набяга Времето“. Отделно всички финиширали ще могат да са сред печелившите, които ще спечелят един от 20 двойни билети за филма.

Другата инициатива, в която киноманите могат да се включат веднага, е модното предизвикателство във Facebook #АлисаТеПредизвиква, в която вече участват едни от най-популярните модни блогъри, фешън къща Knapp, популярни личности с уникален стил. Алиса кани всички да напълнят Facebook нюзфийда на своите приятели с щури фешън идеи и комбинации и да експериментират с модния си усет с хаштаг #АлисаТеПредизвиква, което им дава възможността да си спечелят и оригинална награда от филма.

„АЛИСА В ОГЛЕДАЛНИЯ СВЯТ“ е изцяло ново приключение с незабравимите герои на Луис Карол с участието на Джони Деп, Ан Хатауей, Миа Вашиковска, Рис Иванс с Хелена Бонъм Картър и Саша Барон Коен и озвучаващите актьори Алън Рикман, Стивън Фрай, Майкъл Шийн, Тимъти Спол. Филмът е в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 27 май.

comments: