home Други събития, Събития 3 и 4 юни – рок концерт с Джон Лоутън в Музикалния театър

3 и 4 юни – рок концерт с Джон Лоутън в Музикалния театър

На 3 и 4 юни (петък и събота от 19:00 ч.), Музикалния театър в София, ви кани на рок концерта с легендарния вокалист на URIAH HEEP и LUCIFER’S FRIEND – John Lawton.

Джон Лоутън е популярен в България като изпълнител на парчето „July Morning“. От 2004 година ежегодно изпълнява песента на концертите в Каварна – Калиакра Рок Фест, които се състоят на зазоряване на 1 юли. Често участва и в други концерти в страната.

“LONG LIVE ROCK&MUSICAL” – „да живее рока и мюзикъла” е мотото на съвместната изява на рок изпълнители от група NIGHTHEAT (Ясен Димитров – клавир, вокали, Димитър Семов – барабани, Георги Русев – бас, вокали и Светослав Михайлов – китара, вокали), Иван Иванов , фронтмен на група „Casual Threesome” и симфоничния оркестър на Музикалния театър. Диригент на оркестъра е Игор Богданов.

В концерта ще участват и звездите на Музикалния театър Олга Динова и Георги Ханджиев, добре познати имена на любителите на мюзикъла. В програмата и в двете вечери са включени десет песни на URIAH HEEP и хитови парчета от мюзикълите на А.Л.Уебър „Котки”, „Фантомът на Операта” и рок операта „Исус Христос Суперзвезда”.

Билети за концерта могат да се закупят от касата на театъра и онлайн на сайта на театъра www.musictheatre.bg и от www.theater.bg. Цените са от 10, 20, 30 и 40 лв.

comments: