home Поп / R'n'B / Хип-Хоп Цвети Радойчева промотира “This is Love”

Цвети Радойчева промотира “This is Love”

Красивата поп певица Цвети Радойчева е готова с новия  си проект “This is Love”! Песента и видеото импонират напълно на наближаващите летни дни и носят полъха на любовта. Проектът е създаден с екип от млади и креативни хора. Музиката е на Вели Чаушев, аранжиментът е на Алекс Нушев и Вели Чаушев, текста е дело на Михаил Ненов. Оператор и режисьор на екзотичното видео е Добромир Николов, с който Цвети снима видеото на хита „Вземи ми всичко”, а след това и на „Дай ми любов”.

Клипа на”This is Love” e в хипи стил. Цветен, впечатлявящ, зареждащ с много настроение, слънце и позитивизъм. В него взима дейно участие китаристът  Светослав Неделчев-Козмо,който се изявява като типичeн музикант-хипар.

Цвети Радойчева е по-красива и целеустремена  от всякога, а причината за това е не само музиката,а и прекрасната новина, че в края на лятата ще става майка за първи път. В момента талантливата певица продължава  със своите клубни участия, а също така работи и по нови проекти !

 

comments:

Георги Гюзелов

Работил е във всички видове медии. Създател и главен редактор на Sredets News до 2013 година. Автор и водещ на радио предаване. Работил е като редактор и продуцент на всекидневни ТВ предавания. Автор е в сайтовете Delo.bg и Live-magazine.eu. Изявява се и като PR на популярни личности. В момента е автор и водещ на предаването „Famous Vox“ на радио VOX. Създател и главен редактор е на Secret.bg