home Концерти, Събития Цеца идва за концерт в Live Club Hybrid в Пловдив

Цеца идва за концерт в Live Club Hybrid в Пловдив

Балканската кралица Цеца Величкович с най-големия си проект за първи път в Пловдив – в Live Club Hybrid.

Най-голямата музикална звезда в тази част на света и неслучайно наричана Богинята на балканската музика – Светлана Цеца Ражнатович, ще гостува в България в средата на месец юли тази година.

Сръбската певица, събрала на последните си два концерта в Белград над 300 000 души обеща, че това ще бъде най-разтърсващият й концерт правен някога в Пловдив.

Цеца ще пристигне у нас заедно с 11 от най-добрите сръбски музиканти, като репетициите им започват още от началото на месец юли.

„Майката на нацията“, както я наричат в Сърбия, ще представи на родна земя най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес.„Zabranjeni grad” „Poziv“, „Zuto Pile“, „Maskarada“, „Beograd“, „Lepi grome moj”, „Gore od ljubavi“, „Lepotan”, „Tacno je”, „Rasulo“ са само част от всичко, което ще може да чуете на концерта в Пловдив.

Датата е 16 юли, а мястото е Luve Club Hybrid – гр. Пловдив. Начало 21:00 часа. Цената на билетите от 40 лв. до 90 лв. Начална дата за продажба 16.05.2016г.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.