home Мода, Родни звезди Спрягат топ модела Даниел Георгиев за новия Мистър България 2016

Спрягат топ модела Даниел Георгиев за новия Мистър България 2016

За титлата “Мистър България 2016” ще се бори топ моделът Даниел Георгиев, който стана популярен в Италия с работата си за марки като Dolce & Gabbana и Armani.

В България и на Балканите е лице на Carducci и MSUIT. Даниел влезе в класацията Топ 10 на най-секси българите за 2015 година. Редом с него са имена като Григор Димитров, Лазар Ангелов и Галин. Той е носител на титлата “Мистър Менхънт 2012”, като през същата година представи България на световния конкурс Менхънт Интернешанъл и влезе в Топ 15.

Даниел заявява, че е отказал ангажимент за Armani и да замине в Милано, за да може да участва в “Мистър България 2016”, понеже конкурсът съвпада с работата му.

Георгиев обеща, че ако спечели ще представи достойно България на световния конкурс, тъй като вече е натрупал голям опит от “Менхънт България” и работата му в Милано.

Според всички в модните среди, Даниел е най-подходящият от всички участници и именно той ще спечели титлата тази година.

Големият финал предстои на 10 май в модерната дестинация – зала EFE в Хотел Маринела, а партито след конкурса е в Marionette club.

Цяла седмица претендентите за титлата живеят в 5 звездния лукс на официалния хотелски комплекс Маринела и тренират в Pulse.

comments: