home Мода, Нови колекции Магда: Не съм по-грешна от този, който поръча заря за Великден

Магда: Не съм по-грешна от този, който поръча заря за Великден

Фолк певицата Магда не смята, че е виновна, след лютия скандал, който се разрази в медиите по Великден.

“Изкараха ме най-грешния човек в България. Не мисля, че съм направила нещо лошо, но хейтърите го превърнаха в голям проблем. Не мисля, че съм по-грешна от попа, който поръча зарята за Великден”, заяви Магда пред “България Днес” по повод скандалната фотосесия, която се появи навръх Великден.

На кадрите бившата половинка на известния бизнесмен и лобист Красьо Черния е с трънен венец на главата и позира до кръст, което е очевидно препратка към разпятие. На други снимки пък е с тениска с изобразен череп, който не е добра символика за християнството.

“Цялата фотосесия е едно голямо съвпадение. Тази година ставам на 33 г. – Христовата възраст, и тези кадри се появяват на Великден. Не съм виновна, че случайно са се натрупали толкова факти. Държа да отбележа, че аз съм християнка и уважавам православните празници. Не мисля, че съм направила нещо греховно и не изпитвам вина. Самата фотосесия е изключително естетична и издържана. Освен това блузата с черепа я нося на снимки, където няма кръст, така че и за това бях обвинена несправедливо”, оправдава се чалга певицата, пишат от БЛИЦ.

comments: