home Мистър Пловдив 2016, Мода Мистър Пловдив 2016 – Блиц интервю със Стоян Димов

Мистър Пловдив 2016 – Блиц интервю със Стоян Димов

1. Как се казваш?
– Казвам се Стоян Димов.
2. Откъде си?
– От Пловдив съм.
3. С какво се занимаваш?
– Студент по право съм.
4. Защо участваш в “Мистър Пловдив 2016”?
– Струва ми се интересно и забавно. Харесва ми да се занимавам с разнообразни неща. Обичам такъв тип изяви, тъй като се чувствам добре на сцена, пред публика, има я тази тръпка, която те държи жив, нетърпелив да грабиш от живота с пълни шепи. Пък и се запознавам с готини, забавни и отворени към света хора, което винаги е плюс.
5. Какво очакваш от конкурса?
– Бих се радвал, ако успея да направя контакти, които впоследствие биха ми били от полза!
6. Искаш ли да се развиваш в модния бизнес?
– Това е нещо, което винаги ме е карало да се чувствам добре. Въпреки че съм се захванал с едно доста сериозно начинание-правото, смятам че успешно мога да съчетавам тези две поприща, а пък и кой знае какво може да стане..
7. Как виждаш себе си?
– Аз съм реалист, едновременно с това и страстен мечтател, тъй като смятам че можеш да постигнеш всичко, което те кара да се чувстваш щастлив, стига да вярваш, да не се отказваш и да даваш всичко от себе си. Точно затова се старая да използвам целия си потенциал и смело преследвам целите си.
8. Как поддържаш тялото си?
– Спортувам редовно, храня се здравословно и не пренебрегвам съня!
9. Харесваш ли се?
– Смятам, че ако сам не харесваш себе си, няма как останалите да те приемат по този начин, така че да, харесвам себе си и постоянно се старая да се самоусъвършенствам, за да си давам все повече поводи да се харесвам!
10. На кой известен мъж искаш да приличаш?
Мисля че всеки има една индивидуалност, която да пази и развива, но ако трябва да дам рецепта по лично моя преценка, тя ще бъде такава: непринуденото поведение на Захари Бахаров, част от загадъчността на Джони Деп, много мъжественост – стил Брус Уилис и няколко щипки сексапил от Джордж Клуни.

comments: