home Музика, Поп-фолк Юнона с ново музикално предложение (видео)

Юнона с ново музикално предложение (видео)

“Заради теб” е озаглавено новото музикално предложение на фолк дивата Юнона, на което тя ще залага в следващите летни месеци.

Песента и видеоклипът вече могат да бъдат гледани в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube – Planeta Official и в ефира на “Планета HD”.

Минути след премиерата на лентата, феновете вече изразяваха своите положителни оценки за проекта, като предвидиха, че новото заглавие в репертоара на изпълнителката, дава сериозна заявка за хит. Режисьор на лентата е Ивайло Спасов, а кадрите залагат на различни метафорични препратки, символи и детайли.

С премиерата на видеоклипа Юнона разкри, че отдавна има идеята за този проект, първоначално й е хрумнало заглавието, а след това с творческия екип са разработили музикалната тема и посланието, което носи текста.

Освен с премиерата на поп фолк проект, съвсем скоро Юнона ще зарадва почитателите си и с фолклорна мелодия. Тя е озаглавена “В градина мома седеше” и ще бъде включена в празничната пролетна програма на “Планета фолк”, пишат от Planeta.tv.

comments: