home Балканска, Музика Tanja Savic представя новия си клип ”Svaler” (видео)

Tanja Savic представя новия си клип ”Svaler” (видео)

След като през септември Таня Савич представи песента “Đerdani”, време бе певицата да се върне на музикалната сцена с нещо ново.

Сръбската изпълнителка вече се радва на телевизионната премиера на новия си клип, който е към песента “Svaler”. Сингълът е по музика и текст на Sasa Lazic и Aca Krsmanovic, а аранжментът е създаден от Aca Krsmanovic, който е вложил много емоция в създаването му, за да бъде наистина въздействащ за публиката.

Уникалното видео, което още с появата зарадва всички с неповторими визуални ефекти, както и отличната фигура на певицата, е дело на Visual Infinity, на чело с режисьора Aleksandar Kerekes – Keky.

Песента тази вечер премиерно ще бъде излъчена в Ami G Show на PINK TV, което говори, че Таня вече не е част от Гранд продакшън.

comments:

TAGS:

Наташа Секуловска

Родом е от Битоля, Македония. През 2012-2013г. пише балкански новини за сп. "НОВ ФОЛК". От 2013г. досега работи като новинар за светското онлайн списание FOLK ESTRADA (Хърватска). През 2014г. за кратко пише новини за Signal.bg. От тогава води и свой музикален блог в Македония - Estrada World.