home Музика, Поп-фолк Пепа заведе щерка си в Дубай (снимки)

Пепа заведе щерка си в Дубай (снимки)

Пепа Петрова си взе кратка почивка и заведе дъщеря си Магдалена в Дубай, където двете дами ще се забавляват съвсем сами по женски.

Априлската ваканция на ученичката ще мина по доста по-различен начин. Звездната ѝ майка подарява екзотичната екскурзия, като опит да прекарат малко повече време сами двете заедно.

Не е тайна, че Пепа пее в Швейцария за по няколко месеца, в които двете с дъщеря ѝ са разделени. Дубай е един чудесен повод за тях.

Pepa-Yamaha-Caffee

Певицата пи кафе върху последен модел мотор в заведението на Yamaha на улица The Box Park, където са изградени нови заведения и магазини, които са направени от стари и разглобени контейнери.

Златно 24-каратово кафе пък посрещна певицата в Emirates Palace, където рядко се срещат родни фолк певици да се разхождат.

Pepa-EmiratesPalace

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.