home Мода, Нови колекции Модерна стрийт сесия за новата колекция на Madlen Fashion

Модерна стрийт сесия за новата колекция на Madlen Fashion

Madlen Fashion представят новата си колекция на дизайнера Стефан Говедарски. Младият моден гуру и топ фотографката Теодора Дочева заснеха модерна стрийт фотосесия.

Пред обектива застана моделът Николета Янкова. Тя e облечена в спортно-елегантни дрехи, които идеално пасват на всяка дама.

Луксозните вечерни тоалети, както и всекидневните спортни облекла, може да намерите на сайта на модната къща.

madlenmadlen-whiteblack

Madlen Fashion се занимават с производството на дамска конфекция, мъжко облекло и бижута. Тя има за цел да предложи на своите клиенти лукс и изтънчен стил, обвит в най-новите модни тенденции на иключително достъпни цени.

Повече за Стефан Говедарски:
Той е млад, амбициозен и изключително бързоразвиващ се бизнесмен. Роден е през 1993г. Завършва British International School Classic. Бижутерията е основното му занимание, а модата е неговата страст.

“Стремя се Madlen Fashion един ден да бъде водеща марка на световните модни подиуми. Стартирах този бизнес едва преди началото на новата година. В самото начало още, докато създавах структурата на компанията, не бях толкова мотивиран. Едва когато започнах да мисля върху моделите на дрехи, разбрах че това е едно ново предизвикателство за мен, в което се справям доста добре. През времето, което ми остава да творя, се чувствам щастливец, защото мога да дам на вас моята идея в ръцете ви и то на цени, които са лесно достъпни, за всеки оценил творчеството и дизайна на дрехите ни. Не обичам да наричам хората, които купуват дрехи и бижута от Madlen Fashion клиенти, защото всеки натиснал бутона купи, означава че избира и оценя нашето усилие. Tова за мен не е просто клиент – това e човек, избрал да облече стил, творчество и лукс”, споделя Стефан Говедарски.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.