home Музика, Поп-фолк Преслава представя скоро ”Чуплива и влюбена”

Преслава представя скоро ”Чуплива и влюбена”

Това анонсира “Певицата на 2015” – Преслава в социалната мрежа. Още по време на церемонията по връчване на Годишните музикални награди на “Планета” тя издаде заглавието на предстоящия си сингъл.

За създаването на “Чуплива и вклюбена” Преслава отново обедини творческите си идеи с композитора Велислав Драганински, създал песните, с които тя се отличи през годините – “Дяволско желание”, “Лъжа е”, “На тебе не отказвам” и др.

Тази колаборация е предпоставка, че отново ни очаква горещ и хитов проект, но засега Преслава не издава конкретна дата за премиерата на песента.

Паралелно с подготовката на своя нов сингъл, Преслава е отдадена изцяло на участието си в риалити формата “Като две капки вода”, където след метаморфозите й в образите на Фреди Меркюри и Риана, предстои да я видим и като Тина Търнър.

Феновете на певицата пък постоянно се увеличават, а наскоро почитателите й във Facebook надминаха 650 000 души, което нарежда звездата на телевизия “Планета” сред най-харесваните българи във виртуалното пространство.

comments: