home Музика, Поп-фолк Джино с шокиращи признания за Джена, която изгони сестра си (видео)

Джино с шокиращи признания за Джена, която изгони сестра си (видео)

Джена е била единствената истинска и последна любов на Джино. Той сподели, че не знае дали може да обичам жена, както съм е обичал нея.

“Върнах се тук, за да заживея с Джена, но разбрах много неща. Тя не ме обича по начина, по който съм я обичал. Аз до ден днешен не мога да допусна жена до мен, а тя вече е сгодена. Разликата е много голяма” – сподели победителят във “ВИП Брадър”.

“Нямам никакво доверие на жените. Наранен съм доста и ще мине време докато мога да допусна жена до себе си. Жените, които съм обичал и в които съм бил влюбен, всички са ме наранили по някакъв начин” – откровен е той и добавя, че най-много го е наранила последната му годеница.

Джена и Борислава

Джино разказа за началото на връзката им с фолк звездата и призна, че е бил много влюбен в нея. Той все още носи със себе си годежния пръстен, който е подарил на Джена и разкрива:

“Този пръстен е създаден, за да направи някой човек щастлив, така че ще го дам на търг, за да се продаде и да отиде за подпомагане на някой дом за деца, заради това още го пазя. Джена се опита да го развали, искаше да си направи обеци от него, казвам истината. Не й позволих да го развали. Този пръстен е даден да напрали някой човек щастлив, този кръг не се разваля. Тогава разбрах, че тя никога не ме е обичала”.

Бившият годеник на певицата казва, че всичко това не я прави лош човек. “Но просто тя се промени, дали от някаква злоба към, нямам представа. Нещата, които тя каза в някакво интервю, че си е била изгубила времето с мен, наистина ме обиди. Аз не съм си изгубил времето с нея, защото тя ми отвори очите, показа ми как да обичам, научи ме на много неща, както и аз съм я научил” – разкрива той и подчертава, че никога не би застанал срещу своето семейство.

Смазало го е това, което разбрал, че Джена е застанала срещу сестра си Борислава и й е обърнала гръб.

“Осем години това момиче даде всичко от себе си. Няма такова дете, аз го обичам и винаги ще го обичам. В добри отношения съм с нейната сестра, защото тя прави всичко за нея. И аз да разбера от телефонно обаждане от сестра й, че е изгонена от вкъщи и в момента живее в Германия… Даже самата казваше, че сестра й е всичко и винаги ще е до нея, и от един път ти да се обърнеш, и да го изхвърлиш това дете на улицата, наистина ми падна в очите”.

comments: