home Концерти, Събития Софи Маринова заведе гаджето си на наградите на Планета

Софи Маринова заведе гаджето си на наградите на Планета

Софи Маринова заведе новото си гадже на наградите на Планета ТВ, видя репортерът на Live Magazine. Певицата бе в компанията на Тони Стораро и семейството му.

Изпълнителката на “Стар рани”, която навърши 40 години в края на 2015-а, отново е лудо влюбена. Това призна самата тя неотдавна.

Двамата вече са заедно от 3-4 месеца. Десет години той е живял в Кипър, отишъл е там на 19-годишна възраст, а сега от две години живее в Германия.

Sofi-Marinova-gadje (1)

“Много интересно се запознахме – бяхме с Устата на концерт в Германия и той ни беше охрана. Това работи. Концертът беше на 20 ноември и си бяхме оставили два-три дни за разходка. Нали знаеш, че ние, певците, обичаме да си харчим хонорарите по магазините. И той ни разхождаше нагоре-надолу. От разходка на разходка, айдеее, стана сварката. И така лека-полека, то се усеща кога я има тая магия. Много често аз ходих до Германия, той идва тук. По Коледа близо две седмици си беше при мен, запознах го с колегите, с приятели, с моето семейство. Всички много го харесват. Той е на 30 г., няма деца, няма жена. Точно това, което съм мечтала, дойде при мен. Тия пет години, в които бях сама… Господ си знае от работата. Още не го познавам напълно. Той също не се е интересувал много от певците в България, но мен ме е знаел като име. Всички си имаме кирливи ризи, не сме ангелчета, така че няма да се питаме за миналото. Сега сме още в началото, много ни е хубаво, дано все така добре да вървят нещата”.

Sofi-Marinova-gadje (2)

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.