home Концерти, Събития Кали и Влади заедно на наградите, не са разделени

Кали и Влади заедно на наградите, не са разделени

Фолк звездата Кали бе сред номинираните за Певица на 2015-та, както и за още няколко награди, но не успя да се нареди сред печелившите.

Певицата бе в Хотел Маринела, заедно с последния си мъж Влади, с когото явно са повече от щастливи, въпреки писанията по техен адрес.

Преди време се затовори, че Кали живее без Влади, след като двамата си били дали кратка почивка един от друг.

Двойката беше доста близка по време на концерта, видя репортерът на Live Magazine. Влюбените не са разделени и определено са щастливи заедно.

“Влади много обича децата, остава да се сработи с тях като емоционалност. Иска му се, полага максимални усилия, но самата аз трудно се справям, какво остава за него. Понякога малко го напрягаме с нашите крясъци, иска му се да е по-тихо заради бебето, но аз му обяснявам, че докато той беше няколко месеца в Банско, ние си вдигахме същия шум и бебето си спеше. Надявам се да се справи, защото аз вече достатъчно ясно доказах – ако не се чувствам добре емоционално и усещам, че с поредния мъж в живота ми нещата не вървят, не стоя с него само заради това какво ще кажат хората“, заяви Кали в интервю пред Story миналата година.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.