home Концерти, Събития Афтър партито на Планета не можа да събере звездите на едно място

Афтър партито на Планета не можа да събере звездите на едно място

Афтър партито е неразделна част от всяка една церемония на телевизия “Планета”. За разлика от минали години когато изпълнителите се забавляваха заедно, тази година нещата стояха различно.

След опороченото връчване на статуетки за изминалата година, певиците и певците на музикалната компания се разделиха на групички и се пръснаха из столичните дискотеки и не само.

Компанията на Фики и Преслава празнуваха за наградите певец и певица на 2015 година, както и рожденият ден на младият Стораро. Заедно с тях в “Planeta Payner Club Sofia” бяха и Емануела, Кали, Борис Дали и Милко Калайджиев.

Галена и Деси Слава

В близост до тях бяха и компанията на Константин, Цветелина Янева, Ави Бенеди и Анелия, които бяха избрали столичният клуб “Plazza Dance”.

Град Пловдив пък бе спирката на най-големите приятелки в бранша – Галена и ДесиСлава. Дуетът на 2015 видимо добре прекарваше вечерта си, въпреки отсъствието на Галена от церемонията по-рано вечерта.

Афтър партито пропусна и музикалният идол при мъжете за 2015 – Галин. Певецът бе поел участие в старата столица на България – Велико Търново. С влизането си в клуба изпълнителят обра овациите на своите фенове, които го чакаха с нетърпение, за да го поздравят.

Носителката на приза “Албум на 2015 година” – Мария, реши да не се претоварва и отседна в хотела, където бяха проведени самите награди. Джена не сподели с никоя от компаниите своите вълнения и награди. Тя също бе поела ангажимент, който пък я изпрати в Пловдив. Единствената изпълнителка, която не бе засечена в компания или на участие бе Емилия, вместо това обаче тя се обяви срещу връчената на Преслава награда за певица на годината.

Мария и Галин

comments: