home Музика, Поп-фолк Валя в нов секси клип към ”Как ли да те моля”

Валя в нов секси клип към ”Как ли да те моля”

В деня на Баба Марта, Валя зарадва почитателите на поп фолка с нов проект в този жанр. Песента е озаглавена “Как ли да те моля” и вече е факт в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube – Planeta Official.

Новото заглавие в репертоара на певицата веднага направи впечатление на меломаните, които признаха, че проектът носи силен хитов заряд.

Самата Валя разкрива, че дълго е мислила каква да бъде песента, с която да стартира своята музикална 2016 година, защото е искала тя да бъде силен и въздействащ проект.

През годините Валя винаги се е стремяла да представя драматични, темпераментни песни, затова и изборът й се е спрял именно на “Как ли да те моля”, която изцяло отговаря на музикалните й предпочитания.

“Щастлива съм, че имам възможността да направя такъв балкански хит и на български”, разкрива Валя и допълва, че песента е на румънски композитор. Парчето има варианти както на румънски, така и на сръбски език.

“Смея да твърдя, че това беше за мен едно предизвикателство. Песента ме грабна още от първо слушане, влезе в душата ми – това е. Надявам се, че “Как ли да те моля” ще допадне на феновете ми, защото не спираха да ме питат кога ще има нова моя песен, е ето тя е вече е факт”, споделя още Валя.

В клипа участие взима нейната лична финтес инструкторка Диляна, с която тренира в последните години. Момчето също е фитнес инструктор в град Монтана, един много скъп за Валя край. Режисьор на видеоклипа е Ивайло Спасов, който се е постарал да предаде посланието на песента и с ефекна видеореализация.

comments: