home Култура Нов светски сайт стартира със звезден екип

Нов светски сайт стартира със звезден екип

Famoubg.com е новият сайт, който зае своето достойно място в интернет пространството преди броени дни. Негов създател и главен редактор е Георги Гюзелов, когото читателите на Live-magazine.eu познават като автор на рубриката „Гравитатор“.

Целите, които си поставя екипа са медията да успее да остане обективна и да предоставя единствено факти, а не жълти клюки.

В „На червения килим“ читателите ще се информират за всички светски събития у нас. Всичко около киното и телевизията ще бъде отразено в рубриката „Green Box”.

Коафьорът на звездите Емилио Стефано също е част от екипа на сайта, като той ще запознава аудиторията с последните модни тенденции при прическите. Сериозно внимание се обръща и на спорта. Спортни журналисти, фитнес инструктори и спортисти също са част от редакционния екип на светския сайт. Най-колоритна е рубриката „Sex на екс“, която очаквано се радва на най-голям успех.

„За слоган на сайта се спряхме на „Всичко за звездите на едно място“. С това даваме заявка, че ще отразяваме само истината, ще търсим различните гледни точки, които да представим на нашите читатели. При нас няма място за сълзливи истерии и интриги“, споделя Георги Гюзелов.

comments:

TAGS:

Live Magazine

Материалът е написан от екип на Live Magazine.