home Мода, Родни звезди Елизабет Методиева стана ”Lady Bulgaria” 2016

Елизабет Методиева стана ”Lady Bulgaria” 2016

Конкурсът „Lady България“ се проведе за девета поредна година в Балната зала „Монтесито“. Той е за неомъжени дами, държащи на своята независимост.

Всяка жена заслужава и трябва да бъде истинска лейди – независима, успяла и вярваща в себе си, и се оказа, че много българки са такива.

За участие в конкурса бяха избрани 14 финалистки от над 300 кандидатки за титлата. За първи път кастинга беше поверен на „RE:VIEW Agency“.

Дамите, които дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Жени, които знаят какво са постигнали и към какво се стремят.

LadyBgBetito

Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха с тоалетите на бутик „Reserve“. Във втория дамите показаха уникалните бижута на K.d.P. от Паолина Крушкина – носителката на титлата Lady Bulgaria Europe 2015. Третото дефиле по традиция беше в официалните тоалети на Bridal Fashion. Гримът беше дело на Георги Асенов.

Конкурсът „Лейди България“ e единственият по рода си у нас, в който могат да участват само неомъжени дами, които имат достатъчно самочувствие и амбиция да посрещнат предизвикателството.

Конкурсът “Лейди България” дава възможност за изява и следи развитието на финалистките и победителките. По традиция „Лейди България“ подкрепя благотворителна кауза. Тази година благотворителната томбола беше за каузата I AM BEAUTIFUL за защита на жени, пострадали от насилие.

Специално за гостите на конкурса пя Мариана Попова. Водещи на конкурса бяха Петя Данданова – „Лейди България Милениум“ 2014 и президент на Арт компания „Нови звезди“, и Флавия Александрова – „Лейди България Юнивърс“ 2015.
Победителите получиха подаръци от младият дизайнер Миглена Каканашева – тоалети на стойност 1000 лв.

Подаръци предоставиха и Tonino Lamborghini Energy Drink, „Бяла вода“ – минерална вода със сребърни йони, Gold Collagen, Премиум Хелт Продактс и Беностан България – най-оригиналните лайфстаил козметични продукти в българския пазар и др.

След конкурса празникът продължи в пиано бар „Камино“. Продуцент и собственик на марката „Lady Bulgaria“ е Меги Савова. За повече информация: www.famousms.com

Информация за победителките:
– Наградата на FAMOUS и лице на благотворителната кампания: Милена Караманова – тя е от град София, занимава се с интериорен дизайн, нейно хоби са високите скорости и моторите; обича животните; мотото й е „Вярвам в себе си“;
– Lady Bulgaria 2016 – Universe – Силвия Теодосиева – тя е от град Пазарджик; студентка в Нов Български Университет; занимава се с европейски проекти; обича да се занимава като модел и фотомодел;
– Lady Bulgaria 2016 – International – Мелинда Сейдия – тя е от град Перник; студентка е в УНСС; занимава се с рисуване върху дрехи и изработване на оригинални аксесоари; хоби – модел;
– Lady Bulgaria 2016 – World – Илияна Динева – тя е от град София; работи като асистент – маркетинг и продажби; работила е и живяла в Германия и в Испания; обича да се занимава с йога, балет, както и да чете книги на чужди езици;
– Lady Bulgaria 2016 – Universal – Елизабет Методиева – тя е от град Перник; по професия е журналист; работи в един от известните ежедневници; мениджър е на заведение; занимава се с благотворителни каузи; мечтае за реализация в телевизия и да има собствено телевизионно предаване.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.