home Кино и ТВ, Нови филми Филмът ”Шшшт.. Попей ми!” с премиера във Vbox7

Филмът ”Шшшт.. Попей ми!” с премиера във Vbox7

“Шшшт.. Попей ми!” е авторски филм на режисьорите Андрей Волкашин и Петър Вълчев. Вдъхновени от българската култура, те създават една хипереболизирана действителност със сюрреални и мюзикъл елементи.

В техния свят оживяват мечтите на момичетата, израстнали пред телевизорите, мечтаейки за живота на звездите. Със специалното участие на: Рейчъл Роу, Сантра, Поли Генова и Антония Йорданова.

Продуцент на филма е Камелия Петрова, монтажът е на Бохос Топакбашиян, музиката е на Рейчъл Роу, хореографията на Юлияна Томова.

В ролите също влизат и София Бобчева, Силвия Станоева, Снежина Петрова, Александър Хаджиангелов, Китодар Тодоров, Валери Вълчев, Йорданка Йовева – Данчето.

Веска е наивно, непохватно момиче което мечтае за пари и слава. Отчаяна от лошия си късмет, тя напуска родното си градче. По пътя среща Беба – съблазнителна магистрална проститутка с вид на поп звезда. Веска вижда решение на проблемите си в лицето на Беба, но поредица от катастрофални срещи я водят до истинската “фея на проститутките”..

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.