home Музика, Поп-фолк Доказателства: Деси Слава щастлива с Благой Найденов

Доказателства: Деси Слава щастлива с Благой Найденов

Деси Слава вече не се надява да се събере с бившата си половинка ММА боецът Светлозар Савов. Двамата изживяха голяма драма в отоншенията си, която зрителите на “Вип Брадър” също видяха.

Благой Найденов е името на новата ѝ любов, въпреки че певицата упорито отрича за това. Факт са доказателства, че двамата имат отношения. Благой качва закачливи снимки в своя Фейсбук профил.

На една от снимките той е изрязал певицата, но устните и част от лицето ѝ се виждат, докато го целува. На други кадри той държи ръката ѝ, а двамата имат еднакви червенци конци за късмет, които си подарили на 14 февруари.

Якето и ноктопластиката на Деси Слава си личат

В колата на Благой виждаме и якето на изпълнителката, както и специалният ѝ лак за нокти от клипа ѝ с Галин – “Нека да е тайно”.

Лакираните нокти на Деси Слава са същите и в клипа ѝ с Галин

Деси Слава гостува на предаването “Комбина” по Нова ТВ, където коментира и двамата си мъже в живота – Мишо от Америка и Галин Боровеца.

Деси Слава носи червения конец, който Благой ѝ подарил за 14-ти февруари

“С Мишо се запознахме в Америка. Аз бях много млада тогава, забременях по невнимание. Ние много от малко време се познавахме, той беше на 20, а аз на 21. Той каза, че ако реша да задържа детето, той ще бъде зад мен. Според мен това бе знак на съдбата и затова родих Майки”, коментира първия си мъж Деси.

Благой споделя песен на Деси Слава и изрязан кадър с нея

През 2005г. звездата се омъжва за Галин, който в момента е с колежката ѝ и приятелка Галена.

DesiSlava-BlagoyNaydenov (6)

“Галин е прекасен човек. Много избързахме за сватбата. Той беше този, който настояваше да побързаме с това. Беше хубава и пищна сватба, но само за 10 месеца”, споделя Деси.

comments: