home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Мария Илиева с огромен успех в САЩ и Канада

Мария Илиева с огромен успех в САЩ и Канада

Мария Илиева се върна в България след триседмично турне в САЩ и Канада. Осемте концерта на певицата отвъд океана пожънаха голям успех и донесоха покана за ново турне в края на 2016г.

Стотици фенове на Мария Илиева успяха да се насладят на музиката ѝ в Тампа, Маями, Атланта, Чикаго, Сиатъл и Сан Франциско в САЩ, както и в Торонто и Монреал в Канада. Поканата за участие в Сиатъл идва спонтанно по време на турнето – след фурора, който първите няколко концерта предизвикват. Специален гост на него е посланикът на България в САЩ г-жа Елена Поптодорова.

Музикантите, с които Мария концертира, са Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет) и Mr Moon (програминг, синтезатор, перкусии). Класата и професионализма на изпълнителите не остават незабелязани нито от локалните организатори на концертите, които споделят огромното си удоволствие от работата с Мария Илиева, нито от феновете.

„Наслада за сетивата”, „Благодаря за невероятното изживяване”, „Този концерт със сигурност ще се запомни”, „Чакаме те отново”, „Размечтана и заредена съм от музиката и гласът ѝ”, “Невероятна външна и вътрешна красота” са само малка част от коментарите, които присъствалите на концертите споделиха в социалните мрежи. Мария обещава скорошни нови срещи и включване на още градове в следващото турне.

Непосредствено сред завръщането на родна земя, феновете в България имат възможността да видят и чуят Мария Илиева и музикантите ѝ на 19-ти в клуб Vogue, Пловдив, и на 20-ти в Moda Bar, Варна.

comments: