home Кино и ТВ, ТВ предавания Слави Трифонов ”се изповяда” пред Сашо Диков по BiT

Слави Трифонов ”се изповяда” пред Сашо Диков по BiT

„Искам хората, дали подписа си за референдума, да знаят, че са успели да участват в това, в което искат“, заяви Слави Трифонов в специалното си интервю пред Сашо Диков.

Водещият на „Просто Диков“ също е сред тях и Трифонов му благодари, като го определи като единствения, който е отразявал подписката за инициативата, която цели промяна на изборната и политическата система.

Ще направя всичко по закон да не ме прекарат, закани се Слави, като припомни, че е силен човек.

„Това са реални хора. Ти си реален човек. Те (подписите – бел.ред.) не са фалшиви“. Според Трифонов по закон референдум трябва да бъде насрочен в рамките на следващите избори (т.е. президентските). „Дотогава имат възможност да бавят“, каза той и се закани в противен случай „да организира концерт пред парламента“.

Получавал съм много заплахи, особено покрай референдума, призна още шоуменът, след като водещият го попита защо ходи като „мутра с бодигардове“. „Нямам такова усещане, тези хора са мои сътрудници“, отвърна той.

„Властта, славата и парите – казвам го от опит, са трите дявола. Човек или е имунизиран срещу тях и има силата да ги надмогва и преодолява, или не – и тогава установява, че това е неговият ад“, каза още Трифонов. „Аз съм се пазил и продължавам да се контролирам зверски това да не се отразява на поведението ми“.

„Не си избирам да бъда различен, просто това е единственото което мога и искам“, категоричен бе Слави.

На въпрос дали има намерения да влезе в политиката, Трифонов отговори отрицателно, но уточни, че „след известно време“ би могъл да отговори и по друг начин. „Ако от Би Ти Ви не ми продължат договора след 1 септември, можем да станем колеги“, пошегува се той. Призна също, че се е виждал с шефа на Нова телевизия, но отрече да е получавал предложение за работа там – двамата говорили единствено за това как стоят нещата на телевизионния пазар.

С ирония, Слави разказа и за „романа“ си с главния редактор на агенция ПИК Недялко Недялков. „Дълбоко вярвам, че ще имаме сексуален контакт“, заяви той по BiT телевизия.

comments: