home Балканска, Музика Гръцката звезда Pantelis Pantelidis загина в катастрофа

Гръцката звезда Pantelis Pantelidis загина в катастрофа

Известният гръцки певец Pantelis Pantelidis, който само преди два месеца бе в Пловдив, е загинал тази сутрин в катастрофа. Фаталният инцидент е станал на Vouliagmenis Avenue в гръцката столица Атина в 8:30 часа.

Според полицейския доклад Пантелидис е бил зад волана на мерцедеса си, а вътре са пътували още две жени. Те са тежко ранени и са настанени в болница.

Певецът е карал с голяма скорост, загубил е контрол над колата и се ударил в мантинелата, която се е скъсала и е влязла в автомобила.

Гръцкият Джъстин Бийбър, както го наричат в родината му заради огромната популярност, бе в Пловдив в началото на декември по покана на известен нощен клуб, а утре е щял да пее с Деспина Ванди и Костас Мартакис в Гърция.

Той е сензация в музикалните среди и се смяташе за един от най-обещаващите млади артисти в Гърция. Пантелидис сам композира музиката и пише своите текстове, които са вдъхновени от лични преживявания, а всеки негов клип бива гледан милиони пъти по целия свят.

Въпреки че първият му албум е издаден през 2013 г., Пантелис покорява всички класации и се превръща в една от най-големите звезди на Гърция. В България звездата също има страшно много почитатели, пишат от Tns.bg.

comments: