home Музика, Поп-фолк Карлос избухна с нова музикална ”Бомба”

Карлос избухна с нова музикална ”Бомба”

Карлос представя новия си клип, който засне преди седмица. То е към купонджийското парче “Бомба”, което има всички шансове да стане хит на пролетта.

Автор на музиката и текста е самият Карлос, а аранжиментът е на Митко Петров. С вокали се включва и колежката му от Пайнер – Пресила.

Във видеоклипа виждаме Мис Сикилон – Джулиана Гани и претендентите за титлата Мистър Пловдив 2016. Режисьор е Людмил Иларионов – Люси, а терен на снимките бе пловдивският Spirit Club. За грима се погрижи Ангел Петришки.

“Благодаря на всички фенове, които дойдоха да се снимат в клипа на парчето “Бомба”, както и на Джулиана Гани за главната роля. Благодаря и на претендентите за Мистър Пловдив 2015. И не на последно място на Spirit Club за оказаното съдействие”, написа Карлос в социалните мрежи.

Това е вторият проект, който изпълнителят пуска за 2016-та година, като само преди ден се появи и чувствената балада “Човек, който носи разбито сърце”.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.