home Кино и ТВ, ТВ предавания БНТ с изявление за слуховете на ”Евровизия” 2016

БНТ с изявление за слуховете на ”Евровизия” 2016

БНТ публикуваха официално изявление по повод всички клюки в последно врече, че конкурс няма да има или че са ясни изпълнителите, които ще ни представят през 2016-та.

От националната телевизия написаха специален пост във Фейсбук на български и английски, с който обявиха, че съвсем скоро ще се обяви тазгодишният регламент за “Евровизия”.

“Искаме да Ви напомним, че само ние можем да Ви предоставим точна и достоверна информация за “Евровизия” и особено що се отнася до българското участие в конкурса.

Апелираме категорично да не вярвате на всякакви спекулации, твърдения за “грандиозни скандали”, още по-грандиозни сензации и всякакви имена, които се “въртят” в пространството. Когато стане време, ще бъде обявено всичко от нас. Българската песен на Евровизия, съответно изпълняващият я ще бъдат обявени със сигурност не по-късно от 14 март чрез официалните канали на БНТ – както конвенционални, така и в социалните мрежи.

Уверете се, че ни следвате във фейсбук, за да бъдете винаги в течение на последните новини и анонси около конкурса. Когато дойде време за голямата новина, няма да пропуснем да Ви информираме в аванс за датата на обявяването. Казаното по-горе не означава, че няма да очакваме с нетърпение на нашата страница Вашите мисли, предположения, съвети, препоръки и всичко, което бихте искали да ни кажете.

Ще се постараем да задоволим с точни и обстоятелствени отговори всички Ваши въпроси, разбира се доколкото ни е позволено да отговорим конкретно и с детайли на някои от тях, които касаят информация, която все още не можем да оповестяваме публично.”

comments: