home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Лазар Кисьов стана част от ”Пайнер”

Лазар Кисьов стана част от ”Пайнер”

Талантливият поп певец, композитор и текстописец Лазар Кисьов с артистичен псевдоним Лазар, официално е новото име в каталога на музикална компания “Пайнер”.

Роден е в музикално семейство, майка му е диригент, оперна певица и вокален учител, а баща му – фолклорен изпълнител и поет.

Интересът му към музиката започва в ранна възраст, а като тийнейджър участва в много музикални формати и фестивали. Почитателите на поп музиката със сигурност го помнят от участието му през 2008 година в музикалното шоу “Music Idol 2”.

Завършил е Държавна Музикална Академия “П. Владигеров” в София, със специалност “Поп и джаз пеене”, в класа на доц. Алис Боварян.

Последният музикален формат, в който Лазар взе участие бе “Гласът на България”, където получи и подкрепата на Емилия. Меломаните знаят, че съвместният им проект “Dame tu Amor” бе голямата изненада на Емилия по случай концерта за 12-я рожден ден на “Планета” ТВ.

В момента Лазар е напълно готов с няколко нови песни, а през пролетта ще ни зарадва и с видеоклип. Предстои да заснеме нова фотосесия, за промотирането на новото начало в най-голямата музикална компания в България, пишат от planeta.tv.

comments: