home Музика, Поп / R'n'B / Хип-Хоп Георги Кючуков – Mr. VoG представя ”Бъди героя” (видео)

Георги Кючуков – Mr. VoG представя ”Бъди героя” (видео)

Mr. VoG представя новия си видеоклип към парчето “Бъди героя”, което е по негов текст и музика. Аранжиментът е на Йоан Николаев и Васил Иванов – Dexter.

Младият изпълнител бе част от “Музикална академия” по TV7, където се класира на 3-то място, след Кичка Бодурова и Поли Генова.

Георги Кючуков дебютира преди 5 години на 19 юли 2011г. в 19:19ч., когато прави първия си самостоятелен концерт в залата на радио Варна.

Името Mr. VoG е абревиатура на трите му имена и е вдъхновено от Vogue културата, родена в Америка, през първата половина на 20-ти век.

През 2011г. е приет на първо място по успех в Националната Музикална Академия “Професор Панчо Владигеров” гр. София, в класа на звездния вокален педагог Доц. Алис Боварян.

От тогава следват много участия заедно с известни български музиканти. Бил е подгряващ изпълнител на Лили Иванова, група “Сигнал”, както и на руската рок група “Любе”.

През 2013г. следват поредица от участия в Естония и Швеция, където изпълнява свои авторски проекти, както и едни от най-обичаните световни хитове.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.