home Музика, Фолклор Поредна певица от ”Пайнер” с предложение за брак

Поредна певица от ”Пайнер” с предложение за брак

С много позитивни емоции и хубави новини започна 2016 година за певицата Диляна Динева от дуета Сестри Диневи.

Навръх Бъдни вечер нейният любим – основателят на “Стоки Бенд”, Стоян Генов я изненада с романтично предложение за брак, което певицата прие с катeгорично “Да”.

Самата тя призна, че това е бил най-хубавият й подарък за празниците и вълнението е било огромно. С много радост хубавата новина прие цялото семейство на изпълнителката, а засега Диляна и Стоян не разкриват кога ще е сватбата.

Паралелно с хубавите лични емоции, Диляна и Миглена Диневи са помислили и за почитателите си, които тази пролет имат намерение да изненадат с нов албум. В момента певиците финализират работата по него, като следващата седмица ще запишат последните три песни, които ще намерят място в него.

Албумът ще бъде трети поред в дискографията на изпълнителките, а в него освен вече познатите мелодии – “Река Марица”, “Майчице”, “Сън си сънувах” и “Чорбаджи Георги”, почитателите на българските ритми ще могат да чуят и 4 изцяло нови музикални проекта. Сестри Диневи разкриват, че три от тези мелодии са авторски, а една е народна. Преди дни певиците застанаха пред фотообектива на фотографа Костадин Кръстев – Коко и съвсем скоро ще ни представят нова фотосесия, пишат от planeta.tv.

comments: