home Други събития, Събития Марина Господинова представя ”Златните години на джаза”

Марина Господинова представя ”Златните години на джаза”

Марина Господинова с премиера на нов проект. Великият Гетсби, диамантите и хотел „Риц“ оживяват в „Златните години на джаза“.

Вечните песни на Ела Фицжералд, Луис Армстронг, Франк Синатра, Тони Бенет, Били Холидей, Ета Джеймс, Рей Чарлз, поднесени с много класа и стил.

Премиерата в Пловдив на новия проект на Марина Господинова – „Златните години на джаза“, ще бъде на 11 февруари 2016 г. от 21.00 ч. в “Бибоп кафе“.

“На фокус е времето, когато джазът се превръща в нещо повече от музика – той става социален феномен и оформя мирогледа на няколко поколения” – обяснява замисъла Марина Господинова. – Това е музиката на оптимизма между двете световни войни, когато луксът и блясъкът са основен стремеж на обществото, когато властват увлечението по хедонизма и удоволствията, желанието за обаяние, известност и изискано поведение.”

“Златните години на джаза” е своеобразен трибют на великите вокални изпълнители, чиито песни не спират да вълнуват и днес. Ще звучат и слънчевите ритми на Бразилия, дълбоките трепети на блуса и безгрижните танци на суинга. Заедно с Марина във времето на Cotton Club и из улиците на Харлем ще ви пренесат Любо Цанев – пиано, Димитър Карамфилов – контрабас, Атанас Попов – барабани.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.