home Кино и ТВ, ТВ предавания Емануела и Джино в страстна целувка по Нова ТВ (снимки)

Емануела и Джино в страстна целувка по Нова ТВ (снимки)

Фолк звездата Емануела и Джино Бианкалана от Вип Брадър избухнаха в страстна целувка в ефира на Нова ТВ. Двамата са част от предаването “Черешката на тортата” и определено вдигнаха рейтинга на шоуто.

Към звездният състав участват Гери Дончева, Бориса Тютюнджиева и рапарът Venzy. Те останата особено очаровани от постъпката на Джино, който се оказа виден кавалер.

След многото снимки в Интернет, които доказват близостта на Емануела и Джино, “Черешката на тортата” наистина се оказа черешката.

Емануела

Въпреки че певицата се правеше доскоро на отчаяна съпруга, в момента явно изпитва нови любовни трепети с американския богаташки син.

След няколко дни Емануела лети за първото си турне в Америка, където ще изнесе свои концерти пред емигрантската общност като част от “Пайнер”.

Емануела

Брюнетката се възползвала от аферата си с Бианкалана, за да си уреди звезден статут в страната на неограничените възможности. На драго сърце Джино щял да й помогне, уреждайки й безплатно лимузина, която да я посрещне на летището в Ню Йорк, както и предоставяйки й адресите на свои приятели, в чиито домове изпълнителка може да спи напълно безплатно. Със същите екстри преди години Джино спечели сърцето и на бившата си годеница Джена, която немила-недрага изнасяше концерти по пицарии и кръчми в САЩ.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.