home Музика, Поп-фолк Алекса с 3-дневен парти маратон по случай рождения си ден

Алекса с 3-дневен парти маратон по случай рождения си ден

Изпълнителката на Ара мюзик отпразнува 25-ия си рожден ден с тридневен парти купон. Алекса със сигурност ще запомни рождения си ден тази година.

Самата тя пусна снимки в официалния си Фейсбук профил, за да покаже на феновете си как точно е прекарала рождения си ден и как се е забавлявала. От кадрите се вижда, че Алекса не е спряла да празнува три дни.

Точно в 00:00 часа на 6 февруари певица бе изненадана от най-близките си приятели с празнично шампанско в известен столичен нощен клуб.

Празникът за рожденичката продължи на следващата вечер обградена от голяма компания, парти настроение, торта със свещи и музика до зори. На снимките тя позира с красиви букети в елегантна рокля, а промяната в цвета на косата й бе забелязан от всички фенове. Певицата изглежда видимо щастлива и самата тя признава, че се чувства като преродена.

По всичко си личи, че със своята нова визия певицата на Ара мюзик загатва за предстоящи изненади в музикалната й кариера.

Маратонът за рождения ден на Алекса завърши в родния й град Пловдив. Певицата бе специален гост в нощен диско клуб, където зарадва всички гости с последната си песен “Ще те сменя”. В клуба Алекса получи специален поздрав и от своята колежка Ванеса, която имаше участие в заведението, същата вечер.

comments:

TAGS:

Венелин Стефанов

Венелин Стефанов е на 19 години от Горна Оряховица. Студент е първа година в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност "Компютърни науки". От ранна детска възраст се занимава с организирането на събития, а към днешна дата зад гърба си има 15 големи благотворителни концерти в помощ на деца и възрастни. Хоби му е писането на статии, свързани с шоубизнеса.