home Мода, Родни звезди Топмоделът Мина Попова на Lady Universe 2016

Топмоделът Мина Попова на Lady Universe 2016

Престижният международен конкурс за красота Lady Universe 2016, чиито права държи красивата Цвети Разложка, ще се проведе в три поредни дни.

На 9 февруари е предвидена благотворителна и тематична вечер, на която ще бъде съобщена социалната кауза на конкурса, а всички участнички в надпреварата ще бъдат презентирани пред родните медии.

На 10 февруари пък всяко едно от момичетата ще представи своят национален костюм и ще демонстрира артистичната си природа. Отбрани ВИП гости от дипломатическия корпус и бизнес средите ще аплодират красавиците в зала София на актуалния Хотел Маринела.

На 12 февруари е кулминацията на Lady Universe 2016, когато ще се проведе официалния конкурс и една от претендентките ще се тръгне с престижната корона. Организаторите подготвят истински шоу-спектакъл, който ще се състои в перлата на нощна София – вариетето на Хотел Маринела.

Лицензиант на Lady Universe е топ-модела и моден мениджър Цвети Разложка, а съорганизатор е 359 Model and Talent, агенцията, която нашумя в модните среди с организирането на първата модна седмица в София – Sofia Fashion Week.

Идеята на организаторите е да покажат, че България е достойна дестинация за среща на красотата и таланта по целият свят. Официален медиен партньор на събитието e Code Fashion.bg. До момента потвърждение за участие има от Германия, Азербайджан, Гърция, Македония, Мароко, Молдова, Черна гора, Палестина, Португалия, Русия, Сърбия, Украйна и Япония.

В надпреварата ще вземат участие жени от 18 до 26 г, неомъжени, занимаващи се със социални и благотворителни каузи. За победителката е предвидена голяма парична награда, а избраната красавица ще бъде и лице на социалната кауза на конкурса. Топмоделът Мина Попова ще представи страната ни, след като покори модните подиуми в далечен Перу, Малайзия, Тайланд, Виена, Великобритания, както и първото издание на Sofia Fashion week, пишат от ПРофайл.

comments: