home Концерти, Събития Красимир Аврамов с концерт в Пловдив на 13-ти

Красимир Аврамов с концерт в Пловдив на 13-ти

Красимир Аврамов е български певец, композитор и продуцент, известен още от края на 90-те години с прозвището Човекът глас.

След безброй концерти и телевизионни шоу програми в родината си, Аврамов се преселва в Лос Анджелис, където много бързо успява да се наложи и изгради кариера. Носител е на голямата награда “Супер звезда на годината” на Музикалните награди на Лос Анджелис, както и наградата “Златен феномен”- 2013 от Асоциацията на феномените.

През 2009-та година представя България на музикалния конкурс Евровизия в Москва. Автор е на романа „Между два свята“- единствената книга описваща премеждията и пътят на участниците към музикалния форум – Евровизия.

Той е единственият българин изнесъл самостоятелен концерт в престижната зала по връчване на филмовите награди “Оскар” – „Кодък театър“ и изпълнява саундтрак към автобиографичния филм за живота на Елвис Пресли – “Save the king”.

Красимир работи с едни от най-прочутите световни музиканти – тези на известния композитор Yanni от Акрополис. Сред музикантите е също и световната цигуларка Керън Бригс, с която Красимир прави поредица от концерти и записи.

Шоу-концертът, акцентира на различната визия и уникалното звучене, което комбинира в себе си стара и нова интерпретация на подбрани песни от творчеството на Красимир, както и световни хитове, в един нов модернистичен микс.

Хореографията е дело на едни от най-добрите танцьори, мимове и акробати на България, чието изпълнение на сцената разтърсва зрителите и оставя трайна следва в сетивата и възприятието им. Посредством песните на Красимир Аврамов ще се пренесете в един разнообразен и непознат свят, в пределите на който властват емоциите. Ще се сблъскате с един истински талант. Шоуто в стил Лас Вегас е единствено по рода си. То няма граници, ограничения и лимит в професионализма и въздействащата си сила!

В програмата е включена и голямата звезда на мистерията на българските народни гласове Янка Рупкина. Дуетната комбинация между Янка и Красимир екзалтира публиката и е епичната кулминация на програмата. Това е един истински Вегас в България, представен по изключителен и невиждан до сега начин, а забавлението и купона са повече от гарантирани! В концерта ще участва и новата надежда на музиката – русокосата пловдивчанка Елица.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.