home Други събития, Събития Карлос засне клип към парчето ”Бомба” в Spirit Club

Карлос засне клип към парчето ”Бомба” в Spirit Club

Днес Карлос засне новия си видеоклип към парчето “Бомба” в града под тепетата. Място за снимките се оказа пловдивската дискотека Spirit Club.

Музиката и текстът са дело на Карлос, а аранжиментът е на Митко Петров. С вокали в песента се включва колежката му Пресила, с която са близки приятели.

Клипът бе заснет от Людмил Иларионов – Люси и оператора Радослав Георгиев. За гримът се погрижи Ангел Петришки. Снимките са дело на Цветко Колчагов. Специално участие в клипа прави Мис Силикон 2013 – Джулиана Гани, както и кандидатите от конкурса Мистър Пловдив 2016.

Екипът на Live Magazine забеляза и певицата Ани Хоанг, която бе дошла заедно със своята половинка Люси. Тя видимо се радваше на случващото се в заведението.

Карлос и Ани Хоанг

Основна роля имат и всички фенове, които изпълнитеят бе поканил да се снимат чрез покана във Фейсбук. Новото лайв видео на Карлос – “Бомба” ще се появи до броени дни в ефира на Планета ТВ.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.